logo

Nota informativa

Data de publicació: 22/05/2020

Document PDF

NOVES MESURES EN MATÈRIA SOCIAL I SANITÀRIA RELACIONADES AMB LA PANDÈMIA DEL COVID-19

 

El dia 21 de maig de 2020, s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el Decret Llei 19/2020, de 19 de maig, de mesures complementàries en matèria social i sanitària per pal·liar els efectes de la pandèmia generada per la COVID-19

El contingut de la disposició és el següent:

ABONAMENT DE PRESTACIONS SOCIALS

La norma autoritza l’abonament, durant el període d’estat d’alarma i l'aplicació de mesures excepcionals de contenció de la crisi sanitària, de les contraprestacions pactades amb els proveïdors del Sistema Català de Serveis Socials, amb l’objectiu de no afectar a l’activitat econòmica, garantir els llocs del treball d’aquests centres i compensar la posada a disposició dels seus professionals al servei de la xarxa d’atenció assistencial, així com garantir que en un futur es puguin tornar a prestar els serveis socials presencials.

 

FORMACIÓ SANITÀRIA ESPECIALITZADA

S’elimina la prohibició d’autoritzar rotacions externes en els darrers tres mesos previs a la finalització de la formació sanitària especialitzada, per aquells residents que finalitzin aquesta formació durant l’any 2021.

 

VIGÈNCIA

Les anteriors mesures han entrat en vigor amb la publicació del Decret-Llei al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Nota informativa: l’objectiu d’aquest butlletí és simplement informar d’aquelles novetats que creiem d’interès. En cap cas pretén ser una via d’assessorament legal. Si necessiteu qualsevol dubte i/o aclariment, o ampliació sobre el contingut d’aquest butlletí no dubteu en posar-vos en contacte amb els professionals del despatx.



© VALLBÉ - Todos los derechos reservados - Avís legal - Política de privacitat de dades - Política de Cookies - Developed by Interactivos