logo

Nota informativa

Data de publicació: 15/04/2020

Document PDF

AMPLIACIÓ DEL TERMINI PER A PRESENTAR I INGRESSAR LES DECLARACIONS I AUTOLIQUIDACIONS TRIBUTÀRIES

Mitjançant el Reial Decret Llei 14/2020 (BOE núm. 105 de 15.04.2020), el Govern de l’Estat ha aprovat estendre fins al 20 de maig de 2020, el termini de presentació i ingrés de les declaracions i autoliquidacions tributàries que venci a partir de la seva entrada en vigor (que és el mateix dia de la seva publicació).

Aquesta moratòria afecta principalment a les retencions a compte de l’IRPF, Impost sobre el Valor Afegit (IVA) i pagaments fraccionats de l’IRPF i de l’Impost sobre Societats (IS) dels contribuents que hagin tingut un volum d’operacions no superior a 600.000 Euros durant l’exercici 2019.

El termini per domiciliar el pagament d’aquests impostos (que acabava el 15 d’abril) s’amplia també fins al 15 de maig de 2020.

 

 

 

Nota informativa: l’objectiu d’aquest butlletí és simplement informar d’aquelles novetats que creiem d’interès. En cap cas pretén ser una via d’assessorament legal. Si necessiteu qualsevol dubte i/o aclariment, o ampliació sobre el contingut d’aquest butlletí no dubteu en posar-vos en contacte amb els professionals del despatx.© VALLBÉ - Todos los derechos reservados - Avís legal - Política de privacitat de dades - Política de Cookies - Developed by Interactivos